marți, 12 noiembrie 2013

Viitorul e în... "NUC"

NUC (Next Unit of Computing) este denumirea celui mai nou tip de PC de mici dimensiuni lansat de Intel. Acum nu mai trebuie să alegi între performanţă, format mic sau preţ. Deşi măsoară doar 11.6 x 11.2 x 3.9 cm poate dispune de procesoare puternice ca i3 sau i5, 4GB RAM şi performanţe grafice deosebite.


Consumul redus de curent şi design-ul inovator al dispozitivului permite să fie folosit pentru gestionarea eficientă a aplicaţiilor în soluţii signage (afişaj public), home entertainment chiar şi în rol de computer portabil.
NUC este dotat cu două slot-uri SO-DIMM pentru până la 16 GB memorie RAM, două porturi mPCIe pentru placi wireless sau disc-uri SSD, tehnologia BIOS vault, fast boot şi Intel Visual BIOS. NUC suportă tehnologia The Intel Anti-Theft care îţi protejează datele în cazul pierderii sau furtului dispozitivului.
Nevoia de consum redus al curentului se va observa în factura la energie. Nu doar formele sunt reduse, ci şi consumul. Cu o sursă de 65 W, NUC este printre cele mai bune la economisirea de curent.
Dimensiunile reduse şi performanţa crescută îl recomandă ca un veritabil HTPC (Home Theatre PC). Este suficient să îl conectaţi la orice TV sau sistem de proiecţie şi aveţi filmele, muzica sau jocurile dorite la o calitate deosebită.


Mai multe detalii şi oferta completă o puteţi găsi pe site-ul eMAG.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu